top of page

MERKEN

Moroccanoil logo.png

MOROCCANOIL HAIR

De producten van Moroccanoil zijn gemaakt op basis van voedende ingrediënten en zijn rijk aan antioxidanten. Argan-olie is kenmerkend voor het merk.

Moroccanoil legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. 

Moroccanoil treatment is de ultieme basis voor gezond, glanzend en glad haar.

oligo logo.png

OLIGO PROFESSIONNEL

In onze haarsalon kleuren wij met Oligo Professionnel

De formule is volledig vrij van parabenen en PPD. Deze kleuring biedt optimale glans en conditionering, en  is zacht voor de hoofdhuid.

De formule van Oligo Calura haarkleuringen zijn verrijkt met allerhoogste kwaliteit keratine en beschermt de natuurlijke structuur van het haar. Daarnaast levert het antioxidanten die het haar beschermen tegen de agressieve element waar het dagelijks aan bloot staat.

olaplexoptios.jpg

OLAPLEX

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebrugge) oftewel bonds. Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.

 

Olaplex herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen.

 

Als de zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

 

 

Wanneer heb je Olaplex nodig?

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, bijv. kleuren van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners

die beschadigd

haar kunnen

veroorzaken zijn

het gebruik van

hete stylingtools

óf overmatige

blootstelling aan

uv-straling door

de zon en

invloeden van

chloor-en

zoutwater.

Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies er daarom voor om je lokken te voorzien van een super healthy boost met Olaplex!

olaplexwithwithout.png
hairtalk.png

HAIRTALK

EXTENSIONS

Hairtalk is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of – verdikking dat de flexibiliteit biedt het resultaat geheel aan te passen naar de wensen van de individuele vrouw. Combineer met verschillende kwaliteiten en haarlengtes om telkens weer de perfecte uitstraling te realiseren.

Een gecertificeerde hairtalk specialist kan in 45 tot 60 minuten een volledige haarverlenging in zetten. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zéér comfortabel dragen.

inglot.jpg

INGLOT
COSMETICS

Make-up is a playground, and you rule the game, dát is het motto van INGLOT. Wees uniek, maak plezier en boven alles, wees jezelf! Bij INGLOT vind je een breed assortiment van innovatieve, veganistische make-upproducten die net zo uniek zijn, als jij bent!

Ze testen geen producten of componenten van de producten op dieren - ze zijn vermeld als een van PETA's dierproefvrije merken. Ongeveer 60% van het assortiment is veganistisch, gecertificeerd door V-Label, de wereldwijd erkende organisatie.

Ze hebben ook het Halal-certificaat, dat het grootste deel van het assortiment dekt. 95% van de producten worden gemaakt in gespecialiseerde en moderne laboratoria en productiefaciliteiten.

mydentity logo.jpg

#MYDENTITY

HAIR

Guy Tang creërde #mydentity omdat hij zijn eigen identiteit wilde verwerken in unieke kleuren die ontbreken binnen het huidige kleuraanbod. Hij heeft de kleuren allemaal op maat gemaakt.

Hij heeft een collectie gecreëerd die het plezier en de spanning weer terugbrengt in de branche.

Wij hebben een klein assortiment van #Mydentity in de salon.

bottom of page